ajaxLoader
Miesten Painettu Villapaita

Miesten Painettu Villapaita

€15.80 €21.00

Miesten Vaatteet, Activewear, Urheiluyläosat

MIEHEN GYMPIT Valmistaudu seuraavalle harjoittelulle valikoimallamme miesten kuntosalin t-paitoja ja toppeja. Täältä löydät oikean harjoitusalustan harjoittelua tukevista kerroksista hengittäviin kankaisiin voimakasta sydäntä varten. Yhdistä hupparin tai takin kanssa lämpimiin ja viileisiin alamäkoihin.
MIEHEN ULKOPUOLISET Yläosat ja paidat, jotka tuottavat hyvin pyöristetyn urheilutyylin Laaja valikoima MyyntiVerkossa miesten kuntosalin toppeja ja paitoja, voit täydentää harjoitusasustasi täydellisellä kosketuksella. Olitpa mieluummin tiukan istuvuuden tuntu, joka ulottuu lihaksillesi kun treenaat, tai etsit urheilullista istuvuutta, joka on laaja ja joustava, löydät urheilutarpeisiisi sopivat kuntosalit MyyntiVerkossa: ltä. Miesten kuntosalin topit ja paidat on suunniteltu erityisesti kevyistä materiaaleista parantamaan suorituskykyäsi painon sijaan. Näiden miesten kuntosalin yläosien ja paitojen avulla tunnet kuin olisit vain kohautanut olkapäitäsi toisella iholla. Valittavissa on paljon värejä, joten voit ihanteellisen yläosasi lisätä täydellisen viimeistelyn kuntosaliasi.
PIDÄ JÄÄHDYTYS PARASSA SUORITUKSESSA Keskity vain treeniisi tuhlaamatta energiaa viileyden ylläpitämiseen - anna yksinkertaisesti urheiluvälineesi tehdä se puolestasi. Kosteutta siirtävät materiaalit ohjaavat hikeä poispäin sinulta ja varmistavat, että pysyt viileänä huolimatta siitä, kuinka intensiivinen harjoittelu käy. Hankautuminen ei myöskään ole enää ongelma, koska MyyntiVerkossa-miesten kuntosalin toppeissa ja paidoissa on eteenpäin siirtyvät saumat, joten tuskin tunnet niitä, kun käännät, käännät, heität ja lataat. Pitkähihaisilla, lyhythihaisilla ja hihattomilla vaihtoehdoilla voit valita optimaalisen vaatekappaleen yksilöllisiin tarpeisiisi.
Miesten treenivaatteet on suunniteltu tukemaan sinua mahdollisuuksien hyödyntämisessä. Miesten lenkkeilijämme, shortsimme ja kompressiohousumme on luotu tiettyjä liikkeitä ajatellen, joten tunnet olosi aina mukavaksi ja tuetuksi jokaisessa harjoittelussa, harjoittelussa tai juoksussa. Täältä löydät kaikki uusimmat miesten kuntosalivaatteiden ja -lisävarusteiden innovaatiot, jotka auttavat sinua menestymään parhaalla mahdollisella tavalla ja palautumaan tyylikkäästi laadukkaista hikeä siirtävistä kuntosaleista ja tankkitoppeista miesten vetoketjuhuppuihin ja harjoitteluun housut.
Urheilullinen valikoimamme miesten urheilutakit. Olitpa treenaamassa t-paidan kanssa tai pidätkö jotain hieman lämpimämmästä, meillä on paljon.