ajaxLoader

Naisten Vaatteet, Päällysvaatteet, Blazers

NAISTEN BLEISERIT Bleiseri on yksi vaatekaapisi vaikeimmista töistä. Se lisää juuri oikean hienostuneisuuden kaikkiin asuihin. Olitpa sitten valitsen klassisen mustan tai laivastonsinisen leikkauksen tai trendikkään ylisuuren istuvuuden kodikkaissa tweedeissä tai sekeissä, on helppo tyyli pukeutua ylös tai alas. Pienennä työsi ulkoasua tai heitä se farkkuihin viikonloppuna - bleiseri on täydellinen mihin tahansa tilanteeseen.
Nousevat naisten bleiserit:
Tweed Blazers. Klassisen ilmeen saavuttamiseksi, joka on ikuisesti tyylikäs, urheile naisten Tweed Blazersia suosikkiyhtyeidesi kanssa. Kuinka muotoilet yhden? Kerro se pukeutua naiselliseen kukoistukseen. Tarvitsetko rennomman ulkoasun tweed-bleiserillesi? Yhdistä se puseroon ja farkuihin. Viimeistele puku pumppuilla tai baletti-asunnoilla tilanteesta riippuen.
Valkoiset bleiserit. Haluatko lisätä wow-tekijän tyyliisi? Syötä neutraali sävy ilmeesi rennoista ja tyylikkäisiin tapahtumiin valkoisella bleiserillä. Oletko huolissasi yhden käyttämisestä työpäivän jälkeen? Älä tuskaile, muotisääntöjen on tarkoitus rikkoa. Valkoiset bleiserit houkuttelevat tyylikkäästi ulkonäköäsi vuodenajasta riippumatta. Jos olet enemmän perinteinen, osta luonnonvalkoisia bleisereitä syksyn / talven ulkonäköön.
Poikaystävä Blazers. Haluatko pojilta lainatun ilmeen? Poikaystävä Blazer, jossa ylisuuri istuvuus ja röyhelöiset hihat. Mitä yhdistät poikaystävän bleiseriin? Vaikuttavan tyylin saavuttamiseksi, yhdistä se slouchy-puseron ja poikaystävän farkkuihin. Entä kengät? Yhdistä tämä look upeiden lenkkarien kanssa.
Plaid Blazers. Haluatko ulkoasun, joka on perinteinen mutta aina trendikäs? Tutustu ruudullisiin naisten bleisereihin. Kuinka sinä ylistät yhtä? Tee siitä puku vastaavilla housuilla tai sekoita ulkoasua neutraaleihin housuihin. Tämän lausuntotuloksen käyttäminen on täydellinen tapa olla tyylikäs standout.
Muotoiluvinkit: Haluatko konservatiivisempia naisten bleisereitä? Suosittelemme, että naisten bleiserit ovat neutraaleja, esimerkiksi mustia, laivastonsinisiä tai harmaita. Pitäisikö sinun käyttää pukua? Hanki bleiseriisi sopivat housut tai hameet. Etsitkö tyylikästä rentoa ulkoasua? Yhdistä uudet naisten bleiserisi uusimpiin naisten farkkuihin tai leggingseihin.