ajaxLoader
A-line Naisten Minihame

A-line Naisten Minihame

€15.80 €21.00

Naisten Vaatteet, Alaosat, Hameet

NAISTEN HAMEET Haluatko lisätä pienen naisellisuuden joka päiväsi? Älä katso enää, koska meillä on hameet, jotka flirttaavat tyylillä ja mukavuudella. MyyntiVerkossa naisten hameiden kokoelmassa on erilaisia ​​hameita, jotka sopivat täydellisesti mihin tahansa tilanteeseen. Etsitpä sitten hameita toimistoon tai viikonloppuun, olemme varmoja, että löydät jotain, joka sopii elämäntyyliisi.
Jos etsit hameita toimistoon, kokeile yhtä kynähameistamme tai midihameistamme, jotka tulevat joukoksi kankaita ja värejä. Tyylikäs siluetti yhdistää loistavasti puseron ja neuletakin ja pari pumppua. Etsitkö jotain pukeutuvaa viikonloppuna brunssille tyttöjen kanssa? Tutustu valikoimaamme maxihameita, joissa on virtaava siluetti ja jotka sopivat täydellisesti tyylikkään t-paidan tai yläosan ja lenkkariparin kanssa. Tarjoamme myös villasekoitettuja tyylejä, jotta voit pitää lämpimänä kylminä kuukausina ja levenevät hameet, kun haluat lisätä annoksen muotia ulkoasuun.
Minihameet päättyvät mihin tahansa polven yläpuolelle. He ovat erittäin söpöjä ja flirttailevia ja työskentelevät rehellisesti useimpiin tilanteisiin, paitsi yrityksen työympäristöön tai juhliin. Päiväpäiviä varten strukturoitu minihame näyttää parhaalta. Säästä ja vuodenajasta riippuen ne näyttävät yhtä hyviltä solmion edessä tai rajatulla villapaidalla. Voit myös saada enemmän kontrastia puvustasi yhdistämällä sen myös ylisuureen takkiin. Iltaversiota varten bodycon-minihameet ovat todella suosittuja. Muodollisemmat ja mukavammat, ne sopivat hyvin yhteen asennettujen bodien ja muiden klubivaatteisiin sopivien tyylien kanssa.
Midi-hameet midihame. Näillä hameilla on paljon äänenvoimakkuutta ja ne tuntuvat todella poshilta ja prinsessamaisilta. Ne muistuttavat meitä paljon villakoirahameista 50-luvulla! Moderni versio korvaa koko siluetti mykistetyllä värillä. Neutraali beige tai jopa tummempi jalokivisävy voi olla todella monipuolinen. Rakastamme kuinka muotitoimittajat yhdistävät midihameen turtleneck topin, jotta saat tyylikkään ilmeen. Jos haluat virtaviivaisemman siluetin, midi-pituisina on uurretut midihameet, kynähameet ja käärehameet. Ne voidaan myös muotoilla monin eri tavoin. Tyylikäs muoto, hiiliharmaa uurrettu midihame voi siirtyä toimistosta onnelliseen tuntiin hetkessä. Jos kuitenkin valitset jotain hieman ulkopuolisempaa, kuten tekonahkainen kynähame, jossa on ruudullinen leikkaus, on parasta säästää se myöhempien aikojen ajan.
Maxihameet ovat lattiaa laiduntavia leikkauksia, joita me kaikki rakastamme. Kesän sopivat vaihtoehdot tehdään tyypillisesti kukka-painatuksella ja valmistettu kevyestä ilmavasta kankaasta, kuten sifonki. He ovat hyvin romanttisia ja kanavoivat vakavia bohotunnelmia. Ne näyttävät upealta tuulta tuulelta missä tahansa brunssitilaisuudessa. Muodolliseksi vaihtoehdoksi kokeile jotain, jossa on enemmän verhoiltu kangas, kuten metalliset laskokset tai röyhelöhame. Jopa yksinkertainen musta maxihame voi nostaa lämpöä reiden korkeudella. Joten lopeta jalkalistat ja tutustu hameivalikoimaamme nyt!
MyyntiVerkossa: n naisten hameet ovat pakollinen vaatekaappisi. Kaikilla tarjoamillamme tyyleillä, väreillä, koilla ja kankailla on varmasti helppo löytää hame mielentilasi tai tyylisi mukaan.