ajaxLoader
Napitettava Miesten Liivi

Napitettava Miesten Liivi

€35.60 €47.80

Eurooppalainen Miesten Takki

Eurooppalainen Miesten Takki

€78.50 €106.20

Miesten Vaatteet, Päällysvaatteet, Takki

Miesten takit Pue päällysvaatteet MyyntiVerkossa: n miesten takkeilla ja takkeilla! Tarjoten ylimääräistä tyyliä ja mukavuutta, joka varmasti erottuu joukosta, miesten takitevalikoimassamme on kaikki tarvitsemasi vaatteet, jotta voit tehdä vaikutuksen kaikissa tilanteissa. Etsitkö monipuolista takkia? Tutustu valikoimaamme päällystakkeja, jotka voivat auttaa sinua siirtämään ilmeesi rennosta muodolliseen helposti. Heitä se yksinkertaisen T-paidan päälle farkuilla, jotta saat rennomman ilmeen. Käytä sitä parilla housuilla ja napin painalluksella lisää hienostuneisuutta ja tunnelmaa.
Harvat tyyppiset miesten takit on pakattu yhtä paljon asennetta kuin nahkatakki. MyyntiVerkossa tarjoaa laajan valikoiman nahkatakkeja, jotka vaihtelevat muodoltaan ja kooltaan, jotta kuka tahansa mies voi saada tämän monipuolisen klassikon osana vaatekaappiaan. Yksi tunnetuimmista nahkatakkeista on biker-takki - rajattu, epäsymmetrinen takki, joka on suunniteltu antamaan pyöräilijöille nojata polkupyörien päälle ilman, että kiinnikkeet kaivavat vartaloonsa. Löydä nahkatakit, joissa on klassinen D-tasku ja käänne, mikä vie tyylisi seuraavalle tasolle. Irrota perinteisestä mustanvärisestä nahkatakki-ilmeestä ja tutustu nahkatakkeihimme viileässä karamelliväreissä, jotka sopivat hyvin täysin valkoisen asun kanssa.
Ole luova miesten takkien suhteen, kun kokeilet jotain MyyntiVerkossa farkkutakkeja. Farkkutakit tekevät upeasta päällysvaatteesta syksyllä tai talvella. Kerros takki kylmempinä kuukausina tai käytä sitä yksinkertaisen T-paidan päällä mukavaan syksypäivään. Saat yksinkertaisemman ilmeen yhdistämällä kevyemmän farkkutakin valkoiseen T-paitaan ja tummiin farkkuihin tai mustiin housuihin. Tee ulkoasustasi hieman hienostuneempi, kun heität farkkutakin napin painalluksen päälle mukavalla neulotulla solmulla ja parilla chinoja. Sekoita liiketoimintaa työvaatteiden kanssa ja kokeile farkkutakiasi mukavilla housuilla ja kiiltävillä mekkoilla.
Pidä klassinen kaupunkimainen ilme yhdellä miesten mustalla pommitakilla. Nämä paritetut palat on valmistettu korkean teknologian kankaista, jotka on suunniteltu liikkumista ja toimintaa varten. Valitse baseball-inspiroimat mustat pommitakit, joissa on urheilulliset logot, tai valitse tyylikäs vaihtoehto, joka on koristeltu hienovaraisella painatuksella. Kontrastiväriset kaulukset ja hihat antavat urheilullisen tunnelman. Nämä tyylit on helppo yhdistää laihojen farkkujen kanssa pimeässä tai haalistuneessa pesussa. Täydennä ilme kouluttajien parilla.
Miehet ovat aina tyytyväisiä takkeihin joko talvella, keväällä, syksyllä tai kesällä. Jokainen kausi vaatii ainutlaatuisen vaihteiston, joka täyttää ehdot ja pystyy tarjoamaan hienostuneen ulkonäön. On olemassa monenlaisia ​​takkeja, jotka on rakennettu eri materiaaleista, mutta kesäksi kevyt takki tai puuvillatakki on aina luotettava vaihtoehto. Puuvillatakki on monipuolinen asu, joka voi kerrosta jokaisen mekon kanssa ilman vaivaa. Tyylikäs kaveri voi käyttää ruskeaa puuvillatakkia, jossa on valkoinen tee ja farkut hallitsemaan rentoa tyyliä. Voit käyttää sitä mihin tahansa tarkoitukseen joko toimistoon, työpaikalle tai arkikäyttöön.
Rakennamme puuvillatakkeja 100% puhtaasta puuvillakankaasta, joka tarjoaa sinulle mukavan tunnelman ja houkuttelevan ilmeen. Miesten puuvillatakkeja on saatavana eri tyyleinä, kuten cafe racer -tyyli, pommikone tyyli ja trucker-tyyli. MyyntiVerkossa esittelee ainutlaatuisen pehmustetun nahkatakin, joka varmasti voittaa sydämesi. Tässä tyylissä nahkahihnat on ommeltu olkapäihin, kyynärpäähän, kaulukseen, helmaan ja vetoketjuihin persoonallisuuden ulkonäön loistamiseksi. Saatavana kaikissa ihanissa väreissä, kuten sininen, punainen, ruskea, musta ja harmaa, mikä tekee vaatekaapistasi uskomattoman. Joten älä missaa puuvillatakkia tänä kesänä ja tee ulkonäkösi paremmin kuin muut rikkomatta pankkia.
Vapaa-ajan takit ovat vankkoja ja luotettavia, ja ne on saatavana useina väreinä ja tyyleinä, kuten trenssitakit ja pommitakit.