ajaxLoader
Naisten Keskipitkä Irtotakki

Naisten Keskipitkä Irtotakki

€30.40 €40.80

Naisten Vaatteet, Päällysvaatteet, Trenssitakit

Naisten trenssitakit Trenssitakit: Ne ovat tavallaan taikaa. Heitä trenssi ja tuntuu heti kiillotetulta, kootulta, jopa hieman salaperäiseltä. Meillä on lyhyet trenssit, pitkät trenssit, hihnalliset trenssit, hihnattomat, kevyet trenssit, khakin väriset trenssit, beige-trenssit, mustat trenssit, oliivinväriset trenssit. Rakastamme pitkää trenssitakkia minipuvun tai romperin takia siitä hauskasta lyhyt-pitkästä asiasta. Eikä ole mitään viileämpää kuin asioiden hoitaminen ylimitoitetuissa farkuissa, hyvissä lenkkareissa ja trenssissä.
Tutustu MyyntiVerkossa: n naisten trenssitakkien klassiseen ulkoasuun. Selaa kokoelmastamme naisten trench-takkeja, jotka sisältävät pitkät trenssit ja lyhyemmät pituudet, ylellisiin kankaisiin ja ultra-mokkanahoihin.
Klassiset kaksiriviset trenssitakit. Osta ilme, joka on aina muodissa kaksirivisillä trenssitakkeillamme, jotka ovat sekä pitkiä että lyhyempiä. Tämä ajaton klassikko on suunniteltu kuljettamaan sinut läpi jokaisen kauden - tyylikkäästi!
Vyötyylit. Tutustu vyötäröisten trenssitakkien ja avoimen etupuolen pehmeän tyylisen trenssitaketin tyylikkääseen ja hienostuneeseen ulkoasuun. Valitse klassisista neutraaleista, kuten musta ja kameli, tai laajasta värivalikoimastamme, putkikaivoksista.
Kuinka valita paras naisten trenssi Kun päätetään, minkä naisen trenssi ostaa, ensimmäinen päätös koskee sen pituutta:
Pitkä trenssi Pitkät trenssitakit ovat klassinen vaihtoehto. Trenssitakit luotiin suojaamaan meitä sateelta, joten on loogista, että käytännöllisin tapa kaivannon muotoiluun on käyttää sellaista, joka peittää meidät polvien alla.
Lyhyt trenssi Toisaalta, jos haluat muotoilla kaivannon kuin kukaan, mene lyhyelle. Lyhyiden hihnojen takit tekevät sinusta näyttävän ohuemmalta ja pitemmältä. Lyhyellä voit silti näyttää jalkasi ja käyttää ikonista trenssiä samanaikaisesti.
Tan trenssitakki Tan, beige tai khaki on tyypillinen väri, joka tulee mieleemme, kun ajattelemme kaivantoja. Ovat klassisin vaihtoehto. Jos haluat tehdä turvallisen investoinnin, mene rusketukselle.
Punainen ja vaaleanpunainen trenssitakki Etkö ole kuullut siitä? Se on yksi kauden trendeistä. Käytä rohkeaa punaista trenssiä saadaksesi vaikutelman tai valitse vaaleanpunainen, jotta saat naisellisen ja tyylikkään ilmeen.
Beige trenssitakki Absoluuttinen klassikko joukossa. Beige-takkien tulisi löytää paikka jokaisessa naisen takkikokoelmassa. Monipuolinen beige trenssi on täydellinen mihin tahansa tilanteeseen.
Musta trenssitakki Myös klassikko trenssitakkien joukossa. Voit todella käyttää mustaa trenssiä missä tahansa. Tunne olosi mukavaksi mustassa trenssissäsi ja yhdistä se farkkuihin, pukuhousuihin, lenkkareihin tai korkokengiin.
Luo tyylikkäitä ja hienostuneita ulkoasuja joka päivä päivittäisillä MyyntiVerkossa: n naisten klassisilla trenssitakkeilla. Löydä kaikki kausittaiset vaatekaapit, jotka on suunniteltu sopimaan täydellisesti kenkien, korujen ja käsilaukkujen kanssa, MyyntiVerkossa: n verkossa tänään.