Kasvien Kristallirintakorut

Kasvien Kristallirintakorut

€11.00 €14.00

Scorpion Diamante Riipus

Scorpion Diamante Riipus

€11.00 €12.90

Hollow Out Party -rannekorut

Hollow Out Party -rannekorut

€11.00 €11.70

Diamante Hoop -rannekoru

Diamante Hoop -rannekoru

€15.80 €21.00

Crystal Timanttirannekoru

Crystal Timanttirannekoru

€11.00 €11.00

Suloiset Naisten Rannekorut

Suloiset Naisten Rannekorut

€11.00 €11.00

Suloiset Diamante Rannekorut

Suloiset Diamante Rannekorut

€11.00 €11.00

Ankkurirannekkeet

Ankkurirannekkeet

€11.00 €11.00

Pearl Sweet Naisten Rannekoru

Pearl Sweet Naisten Rannekoru

€11.00 €11.70

Salama Rannekoru

Salama Rannekoru

€11.00 €11.00

Asusteet, Korut, Rannekorut

Rannekorut Pinottuina tai yksinään rannekorumme merkitsevästi täydentävät mitä tahansa ulkoasua. Vaihda riipusten, helmien ja kääreiden välillä, joissa on sekä hopea- että metallirannekkeet, tai heitä rohkealla sinisellä tai tyylikkäällä purppuralla luomaan yhtenäinen tyyli, joka on kaikki sinusta. Valitse symbolit ja värit, jotka osoittavat maailmalle, mikä tekee sinusta. Ilmaise ainutlaatuinen itsesi viehätysrannekkeista helmillä koristeltuihin + joustaviin rannekoruihin ja kaikkeen niiden väliin.
Rannekorut, pidetäänpä niitä päivittäin tai vain erityistilaisuuksissa, ovat tapa pitää muistot, arvot ja uskon symbolit lähellä. Rannekorut ovat koru, jonka näet päiväsi aikana. Kuten renkaat, ne tulevat tutuiksi ja arvokkaiksi sekä käyttäjälle että niille, jotka rakastavat häntä.
Näiden viehättävien, hienojen rannekorujen tähtiominaisuudet ovat hienovaraisuus ja hienostuneisuus. Ne ovat tyylikkäitä ja siroja, jotka on suunniteltu naiselle hienostuneella tyylillä. Nämä rannekorut ovat ihanteellisia, kun haluat kurkistaa pois älykkään puseron alapuolelta tai käyttää yhdessä älykkään räätälöinnin kanssa.
Ohut ja virtaviivainen, ne ovat myös ihanteellisia kerrostettaviksi. Pidä ulkonäkösi todella modernina ja ajan tasalla, ja yritä sekoittaa metalleja. Ruusukultainen herkkä rannekoru näyttäisi erityisen erikoiselta vastakohtana esimerkiksi kirkkaalle hopeanrannekkeelle. Käytä kahta samaa tyyliä yhdessä ja kokeile ääniä. Kaksi tai jopa kolme ranneketta päällekkäin voi muuttaa tavallisen asun nopeasti tavalliseksi.
Yritä verrata metallirannekkeita kevyeen sifonki- tai cheesecloth-kankaisiin, jotta voit todella leikkiä tekstuureilla. Lisää suosikki hurmaa moderneihin ketjurannekkeisiin ja tee ulkonäöstäsi vieläkin ainutlaatuisempi.
Nykyaikaiselle rakastajalle, joka rakastaa käyttää sydämensä hihassaan, hän voi nyt - kirjaimellisesti. Herkät sydämen hurmaavat rannekorumme ovat unelmoivia ja monimutkaisia. Kimalteleva sydänviehätys, käsinkirjoitetut rakkauslausunnot kertovat ihailusta ja romanssista. Käytä näitä rakkauden ja sydämen symboli hurmaa rannekorut ja se on kuin yllään rakkauskirje, joka on kirjoitettu itsellesi.
Joten olipa kyse kovasta reunasta, jossa strassit, tai flirttailevasta ympäröivästä rannekkeesta, jossa on merkintöjä rakkaudesta ja runoudesta, herkkä rannekoru sopii kaikille ja mihin tahansa tilanteeseen. Niitä voidaan käyttää ympäri vuorokauden, ja ne lisäävät romantiikkaa kaikkiin tilanteisiin. Yritä yhdistää ne useisiin ohuisiin pinontarenkaisiin tai muihin ohuisiin kalvosinnapiin. Herkkä rannekoru on leikkisä, kevyt, flirttaileva ja täydellinen hellyyttä herättävälle.