ajaxLoader
Naisten Ohut Pu-vetoketjutakki

Naisten Ohut Pu-vetoketjutakki

€51.00 €68.90

Huivikaulusvärinen Nauhatakki

Huivikaulusvärinen Nauhatakki

€26.10 €35.10

Naisten Piilotettu Napitakki

Naisten Piilotettu Napitakki

€27.00 €36.20

Naisten Vaatteet, Päällysvaatteet

Onko sää ulkona pelottava? MyyntiVerkossa: n naisten takit ovat ihastuttavia. Meiltä löydät kaikki ulkoasut, joita tarvitset pysyäkseen lämpiminä ja tyylikkäinä klassisista trensseistä kodikkaisiin pufferitakkeihin.
Pakolliset naisten takit:
Trenssitakit. Kuinka pysyt tyylikkäässä sateisella säällä? Trensi-takit ovat pakollisia. Tarvitsetko ajattoman ilmeen? Sporttiset neutraalit sävyt ovat oivallinen. Jos haluat mennä beige-alueen ulkopuolelle, kokeile eläviä värejä ja painettuja trenssitakkeja naisille.
Nahkatakkeja. Haluatko parantaa vaatekaappiasi? Naisten nahkatakit ovat vain lippu. Moto- tai pommitakki on uusi bestie. Hemmottele näitä sassy-ilmeitä fave-teelläsi ja farkuissasi tai kerroksittain mekolla. Muista liittää nahka takki kuumalla saapasparilla.
Puffer-takit. Etsitkö uutta naisten talvitakkia? Lisää puffer takki kylmän sään kokoonpanoon. Lisää lämpöä tutustumalla huppuihin, joissa on tekoturkikset. Haluatko trendikkään talven ulkoasun? Nosta kiiltävä vaihtoehto standout-tyyliin. Muista hankkia uudet talvisaappaat yhdistämään vaahtotakki.
Tekoturkikset. Etsitkö tasoittaa päällysvaatteitasi? Tekoturkistakit ovat nyt kaikki raivoa. Kaikki vaikuttajat käyttävät näitä trendikkäitä takkeja, joissa on rohkeita värejä ja tulosteita. Tulet rakastamaan uuden tekoturkiksesi muhkeaa tunnetta ja ylellistä ulkonäköä.
Villasekoitetut takit. Haluatko päivittää perusasiat? Villasekoitetakit ovat niittejä kaapissasi. Kerros päällystakki rento ulkonäkö. Pukeutuvampiin tilanteisiin haluat pidemmän tyylin. Etsitkö lisättyä glamouria? Hanki villa-sekoitetakki, jossa on tyylikäs kääre. Ja muista pitää hauskaa väreillä ja kuvioilla.
Tikatut takit. Mitkä takit ovat täydellisiä siirtymäsäälle? Löydä tikattuja takkeja niille hankalille syksy- ja kevätpäiville. Tulet rakastamaan, kuinka ne lisäävät juuri oikean määrän lämpöä ylikuumenematta. Niiden klassinen muotoilu antaa tyylikkyyttä kaikille asuille farkuista mekkoihin.
Anorak-takit. Kuinka rohkeasti elementtejä tyylillä? Tee anorakkia noina sateisina ja tuulisina päivinä. Nämä hupparit, joissa on urheilullinen muotoilu, ovat ihanteellisia rennompaan ulkonäköön. Lisää vain sadekengät ja kaikki on valmista.
Plaid takit. Etsitkö kuviollista takkia, joka on aina tyylillä? Katso ruudulliset takit ikuisesti trendikkäälle ulkoasulle. Päällystakkeista maksimekkeisiin, ruudullinen antaa välittömän tunnelman muodin soittolistallesi.