ajaxLoader
Lyhyt Tyypin Naisten Lompakko

Lyhyt Tyypin Naisten Lompakko

€16.70 €22.20

Magneettinen Snap-lompakko

Magneettinen Snap-lompakko

€12.40 €16.30

Animal Shape Mini -lompakko

Animal Shape Mini -lompakko

€11.00 €12.90

Asusteet, Laukut, Lompakot

Miesten lompakot Seuraa käteistäsi, korttisi ja mitä tahansa muuta mahtuvaa miesten lompakkoon, MyyntiVerkossa. Meillä on laaja valikoima tyylejä, materiaaleja ja värejä, kuten nahkaiset ja kolminkertaiset, metalliset rahapidikkeet, etutaskulompakot ja paljon muuta tuntemiltasi ja rakastamiltasi brändeiltä.
Miesten lompakoiden osalta yksi tyyli ei sovi kaikille. Jos olet perinteinen, niin nahkainen kaksinkertainen lompakko on loistava valinta! Tämä tyyli on tyypillisesti ohut (täydellinen liukastumiseen taka- tai etutaskuun), tarjoaa säilytystilaa useille korteille, lisenssillesi on läpinäkyvä henkilöllisyysikkuna sekä laskuosasto käteisesi järjestämiseksi. Trifold-lompakoissa on vielä enemmän säilytystilaa talon esineille, kuten kuitit, palvelupalveluliput, kuvat ja paljon muuta.
Haluatko minimoida päivittäin kuljettamasi tuotteet? Helppo tapa saavuttaa tämä on mennä pienemmällä lompakon tyylillä. Ohut henkilökorttikotelo on hyvä vaihtoehto. Useimmat mallit ovat erittäin pienikokoisia, mutta antavat sinulle hyvän määrän tallennustilaa tärkeän pankkikorttisi, luottokorttisi ja vähän käteistä varten. Jos haluat mieluummin kuljettaa käteistä, tutustu modernille herrasmiehelle tehtyihin rahaleikkeisiin.
Miesten hienot lompakot on valmistettu korkealaatuisesta nahasta, joka on saatavana useilla eri tyyleillä jatkuvasti muuttuviin tarpeisiisi. Miesten lompakkokokoelmastamme löytyvät kaikki perinteiset haarukat, suuret kolmiot, etutaskuiset lompakot ja rahaleikkeet. Tiedämme, että olet kiireinen ja sinulla on päiviä, jotka ovat täynnä hauskaa ja vastuuta, joten tarvitset maskuliinisia lompakoita, jotka pysyvät mukana ja saavat sinut näyttämään parhaimmalta.
Kaksinkertaiset ja kolminkertaiset lompakot mahtuvat helposti takataskustasi, jotta voit tutustua uusiin paikkoihin huolimatta siitä, että sinun on pysyttävä rahojesi mukana. Jos matkustat aktiivisesti, yritä tallentaa käteistä johonkin maskuliinisista kolikkolompakkoistamme, joka on suunniteltu sopimaan helposti mihin tahansa taskuun turvallisesti.
Jos pidät ohuesta lompakosta lomalla tai vain päivittäisestä elämästäsi, etutaskuiset lompakot ja rahaleikkeet ovat uusi suosikkilisälaitteesi. Nämä lompakot sopivat helposti etutaskuusi, mikä eliminoi epämukavuuden istua koko lompakossa koko päivän tai ärsytystä siitä, että se on poistettava joka kerta, kun istut. Vaikka rakenteeltaan ohuet, nämä miesten hienot lompakot on tehty kestämään ja seisomaan kaikkeen, mitä heität siihen koko päivän.