ajaxLoader
Naisten Niitit Kärjessä

Naisten Niitit Kärjessä

€32.10 €43.20

Naisten Kiilakorko-avokkaat

Naisten Kiilakorko-avokkaat

€37.30 €50.20

Naisten Suorakärkiset Varpaat

Naisten Suorakärkiset Varpaat

€19.30 €25.60

Kenkä, Naisten Kengät, Matalat Kengät

Naisten asunnot: Sinun pakollinen jokapäiväinen kenkäsi Etsitkö jotain tyylikästä, joka pitää jalat onnellisina päivästä yöhön? Naisten asuntomme ovat vastaus. Löydä kaupunkikatuja miesten vaatteista innoittamissamme oksissa ja leivänpaahdissa tai suuntaa rannalle vaivattomilla espadrilloillamme ja rentoilla puukengillämme. Valitse nahka- tai kudotut muulit, jotka näyttävät yhtä upeilta farkkujen ja yläosan kanssa kuin mekko tai housut. Vaatekaappi on välttämätöntä, mustat asuntomme on koristeltu jousilla tai koristeltu rakastetulla logollamme, jotta voit näyttää allekirjoitustyyliäsi. Tai valitse balettitaso tai mokkasiini kirkkailla ja rohkeilla väreillä, jotta tyylisi persoonallisuus todella näyttää.
Löydä parhaat matalat kenkätyylisi Kaiken ikäisten naisten suosima tuttu ja mukava tyyli, asunnot ovat kaikkea muuta kuin tylsää. Jos tarvitset kengän, joka voidaan pukeutua ylös tai alas ja siirtyä vaivattomasti työstä viikonloppuihin, asunnot ovat ihanteellisia. Asunnot ovat täydellisiä myös matkoille, koska ne voidaan liu'uttaa päälle ja pois lentokentällä ja vievät hyvin vähän tilaa matkalaukussa tai laukussa. Naisten matalat kengät ovat saatavana nahasta, pellavasta, kangasta ja monista muista materiaaleista, joten löydät tasaisen jokaiselle vuodelle.
Mukavuus ja muoti yhdistyvät, kun valitset parin asunnon. Etsitpä sitten rentoja litteitä kenkiä, baletti-tasaisia ​​kenkiä tai mekko-litteitä kenkiä, löydät joukon tyylejä, jotka sopivat rennon ja ammattimaisen vaatekaapisi kiertoon. Kauniisti muotoillut kengät, kuten nahka tai mokka, sopivat hyvin kaikkeen farkuista ja housuista kesämekkoihin ja farkkuhameihin.
Etsitkö mukavia kenkäparia työhön tai haastatteluun? Ihastuttavat kuviot ja yhtenäiset värit erottavat asuntosi ulkonäön, jotta ne erottuvat hienostuneesta tyylistä. Loafer-tyylinen tasainen voi myös lisätä ylimääräistä kiillotusta yhtyeellesi, varsinkin kun se on yhdistetty bleisereihin ja housuihin.
Jos kyseessä on muodollisempi kenkä, nilkkahihna voi antaa kengällesi todella tyylikkään ulkonäön, joka sopii täydellisesti mekkojen ja hameiden kanssa. Syksy- ja talvikuukausina voit laittaa pari tavallisia tai kuviollisia sukkahousuja, jotka todella näyttävät hienostuneiden asuntojesi ulkonäöltä!
Jokainen nainen tarvitsee vaatekaapissaan parin neutraaleja asuntoja. Olitpa sitten mustien asuntojen tai alastomien asuntojen joukossa, nämä mihin tahansa kengät ovat ihanteellisia kaikkeen toimistosta iltoihin rentoihin päiviin perheen kanssa. Täältä löydät tästä kokoelmasta mustat penniäkkikengät, joita naiset rakastavat yllään, ja paljon muuta.