ajaxLoader
Vintage Grid Miesten Oxfordit

Vintage Grid Miesten Oxfordit

€39.90 €53.70

Kenkä, Miesten Kengät, Oxford Kengät

Auta sitomaan ulkonäkösi lisäämällä vaatekokoelmaasi terävä pari mekkoja. Riippumatta siitä, oletko yllään napitettava paita puvulla, housuilla tai farkuilla, mekot kengät voivat nostaa ulkonäköäsi. Tässä on joitain erilaisia ​​mekkoja ja kuinka parhaiten niitä voidaan käyttää vaatekaapissasi.
Oxfords: Kaikkien muodollisimpien pukeutumiskenkävaihtoehtojen joukossa Oxfordissa on suljettu nauhoitus hienostuneelle ulkonäölle. Kärkikengät ovat Oxford-kenkien yleisiä piirteitä. Nyrkkisääntö: mitä vähemmän koristeita Oxford-parilla on, sitä muodollisempi ilme on.
Brogues / Wing Tips: Toinen kenkävaihtoehto, jossa on suljettu nauhoitus, brogues (tunnetaan myös nimellä siipikärjet) sisältää monia koristeompeleita, rei'ityksiä ja sahatavaroita kengän yläosassa. Tämän ansiosta tämä kenkätyyli on monipuolisempi ja sitä voidaan käyttää sekä rentoissa että muodollisissa tapahtumissa.
Derby-kengät: Derby-kengät ovat hyvin samanlaisia ​​kuin Oxfords, ainoa ero on, että Derby-kenkäparin nauhoitus on ommeltu ulkopuolelle. Tämä tarkoittaa, että Derby-kengissä on näkyvät pitsiläpät, ja siksi ne ovat hieman vähemmän muodollisia kuin Oxfords.
Loaferit: Loaferit ovat slip-on-kengät, usein moc-toe -rakenteiset. Koristeet voivat sisältää tupsuja, metallikoristeita tai klassisen "penny loafer" -mallin, johon on lisätty hihna, johon mahtuu kolikko.
Monk Strap -kengät: munkkihihnakengissä ei ole nauhoja. Sen sijaan kengän yläosassa on nahkahihna ja metallisolki. Vaihtoehtoja löytyy yhdellä, kahdella tai jopa kolmella hihnalla.
Mekko saappaat: Jos etsit lisäkorkeutta, mutta et halua uhrata yksityiskohtia mekko kengät, mekko saappaat ovat sinulle. Ne ovat saatavana kaikilla kenkätyyleillä (brogue, wingtip, cap-toe jne.), Mutta siististi ja tiukasti nousevat nilkkaasi lisättäväksi.
Upouuden napitettavan paidan ja tyylikkään parin mekko-kenkien avulla olet valmis ottamaan kaiken mitä päivä on varastossa. Olitpa sitten toimistossa, kaupungissa tai tapaamassa ystäviä, terävä napitettava paita voi nostaa ulkonäköäsi ja antaa sinulle itsevarman ulkonäön, joka vie sinut tyylikkäästi!