Asusteet, Korut, Anklets

Mielestämme nilkkojen tulisi olla koristeltu kauniilla koruilla yhtä paljon kuin muutkin ruumiinosat, minkä vuoksi olemme luoneet kokoelman tyylikkäitä uusia koruja, jotka on omistettu ja suunniteltu erityisesti nilkoillesi.
Meillä on ketjun nilkka, mukaan lukien ohut kierretty köysiketjun tyyppinen nilkka paksut ketjutyyliset nilkkakorut, jotka on valmistettu suurista linkeistä; ja joustavat käärmeketjun tyyppiset nilkkakorut, jotka on valmistettu leveistä, litteistä, tiiviisti istuvista ketjulinkeistä.
Meillä on hienoja kultaisia ​​ketju-nilkkakoruja ja kaiverrukseen sopivia nilkkakoruja - täydelliset lahjat sille hetkelle, jolloin rengas tai kaulakoru saattaa tuntua liian henkilökohtaiselta. Meillä on myös riipus-nilkkakoruja, jotka voidaan lisätä ja räätälöidä lisää hurmaa.
Kevään säässä nilkkaranneke täydentää täydellisesti naisellista boho-hameita tai flirttailevaa hi-lo-helma-mekkoa, joka lisää vaivattomasti mutta tyylikkäästi asuusi. Valitse jalokivistä nilkkaranneke huolettoman ilmeen saamiseksi.
Nilkkarannekkeet ovat täydellinen lisävaruste lomakeskusten kulumiseen. Yhdistä heidän kanssaan uusin uimapuku tai suosikki ranta- tai kesämekko lisätäksesi ylimääräisen popin asuusi.
Jopa viileämmällä säällä nilkkarannekkeet voivat lisätä katseenvangitsijaa ulkoasuun. Yhdistä ne mansetilla varustettujen farkkujen tai leikattujen housujen kanssa, jotta rento ilme antaa ylimääräisen hauskan. Yhdistä kaksi tai kolme samalla nilkalla saadaksesi lisää kirkkautta päivääsi.
Nilkkarannekkeet ovat todella ainutlaatuinen koru, joten ne tekevät upean lahjan elämäsi naiselle tai tytölle. Jos haluat antaa koruja lahjaksi, mutta sormus tai kaulakoru on mielestäsi liian henkilökohtainen, nilkkaranneke on täydellinen valinta.