ajaxLoader

Miesten Vaatteet, Päällysvaatteet, Trenssitakit

TRENCH-takit Symboli eleganssia, trenssi on jälleen valokeilassa. Paljon enemmän kuin sadetakki, se on täydellinen aamu- ja iltatakki, joka on joko perinteisempää beigeä ja armeijanvihreää tai tulkittu kirkkailla väreillä tai teknisillä ja läpinäkyvillä kankailla. Alkuperäisillä yksityiskohdilla tai ilman ja monissa eri pituuksissa sen klassinen viehätys säilyy ennallaan.
Onko MyyntiVerkossa 2021: ssä trenssi? Kyllä, tyyli menee aina hyvin talven saapuessa. Kylmä sää on täydellinen kausi kerrosta miesten trenssi turkiskauluksella. Lisäksi se on helppo kerrostaa millä tahansa pukukoodilla, koska se näyttää hyvältä sekä vapaa-ajan että muodollisten vaatteiden kanssa. Trendi on jälleen nousussa.
Kuinka käyttää trenssi miesten? Monet ihmiset sanovat, ettet käytä sitä rento pukuna. Uskon, että se on väärin, koska se on samanlainen tyyli kuin nahkatakki, mutta hieman pidempi. Voit kerrosta tämän kappaleen minkä tahansa rennon ja muodollisen pukukoodin päälle, mutta varmista, että väriyhdistelmä on hyvä.
Kuinka monta tyyliä on? Se on saatavana kaksirivisenä, yksirivisenä, ohuena, hupparina, turkisena ja ahdistettuna, mikä pitää sinut tyylikkäänä ja lämpimänä. se on lopullinen vaatekaappi, joka ei koskaan mene tyylistäsi!
Kuinka sitoa kaivantovyö? Vyö on sidottava ja ilman sitä takki näyttäisi nyrkkeilevältä tai vain oudolta. Jos haluat tietää, kuinka sitoa kaapu tai vyö oikein, tässä on kaksi tapaa.
Sitoa vyö suljetussa muodossa liu'uttamalla se vyötärön ympärille ja solki se. Voit yksinkertaisesti lukita sen taakse, jos haluat sen avoimen tyylin.
Voitteko lyhentää trenssiä? Suurin osa kaivannosta voidaan lyhentää, mutta en suosittelisi sitä. Prosessi on melko kallis ja voi johtaa takin menettämiseen tai sauman aukkoon. Emme todellakaan suosittele sitä. Tyyli tekee takista nykyisen.
Sopiiko trenssi keväällä? Kyllä, on mahdollista käyttää puuvillaa tai erittäin kevyitä trenssitakkia jopa keväällä ja kesällä. Ei ole hyvä käyttää niitä, kun lämpötila nousee liian kuumaksi, koska pitkän takin todellinen tarkoitus on pitää sinut lämpimänä.