ajaxLoader
Miesten Suorat Hupparit

Miesten Suorat Hupparit

€23.60 €31.50

Miesten Ohuet Hupparitakit

Miesten Ohuet Hupparitakit

€25.30 €33.90

Yksiväriset Miesten Hupparit

Yksiväriset Miesten Hupparit

€26.10 €35.10

Miesten Vaatteet, Yläosat, Hupparit

MIEHEN Hupparit Hupparit on yleensä varattu kotonaan viettämiseen, nopean työn suorittamiseen tai pihalla työskentelyyn viileänä päivänä tai valmistautumiseen kuntosalille. Athleisure-muotiliike on kuitenkin muuttanut hupparin vain viikonlopun vaihtoehdosta päivittäiseen tyyliin.
Miesten hupparit tarjoavat parhaan mukavuuden ja saatavuuden useissa eri tyyleissä, ja ne tarjoavat monipuolisuutta, joka on vertaansa vailla vaatekaapissasi.
Hupparityypit Pullover-hupparit Yleisin huppari, pusero yksinkertaisesti menee aivan pään yli. Monissa villapaitahuppuissa on kiristysnauha, joka voi säätää pään aukkoa ja hupun istuvuutta. Niissä voi olla myös suuri kengurutasku, joka sopii täydellisesti välttämättömyystarvikkeidesi pitämiseen tai käsien pitämiseen lämpimänä.
Vetoketjulliset hupparit Vetoketjulliset hupparit sopivat enemmän kuin takkiin ja ovat ihanteellisia kerrostamiseen, koska niitä voidaan käyttää vetoketjun ollessa kiinni tai vasemmalla. Vetoketjullisissa hupuissa on yleensä kaksi taskua säilytystä varten.
Kuinka luoda asu, jossa on huppari Sen lisäksi, että hupparit ovat yksinkertaisesti yllään lenkkeilijöiden, collegehousujen tai farkkujen kanssa, voit yhdistää sen useisiin muihin kappaleisiin rakentaaksesi ulkoasun, joka sopii täydellisesti erilaisiin tilanteisiin.
Kun koko päivän mukavuus ja yksinkertainen tyyli ovat äärimmäisen tärkeitä, hupparit sopivat varmasti laskuun, kun rakennat vaatekaappiasi. Yhdistämällä hupparit oikeisiin koordinoiviin kappaleisiin voi lisätä ulkonäköön yksinkertaista hienostuneisuutta tinkimättä hyvän olon kulumisesta. Täydellisen miesten hupparin avulla valmistaudu tekemään muotilausunto, jossa tunnet olosi mukavaksi!