ajaxLoader
Miesten Rento Ohut Huppari

Miesten Rento Ohut Huppari

€30.40 €40.80

Miesten Vaatteet, Yläosat, Neuleet

Miehet villapaidat Ajaton lisäys vaatekaappiin, miesten villapaita tarjoaa tyylikkään hienostuneisuuden ulkonäköönsi kylmän sään ollessa. Monien erilaisten villapaitojen tyylit mahdollistavat ainutlaatuisen ilmeen, joka sopii henkilökohtaiseen tyyliisi ja muotitajuun.
Kun kylmyys osuu ilmaan, on aika valmistautua villapuserokauteen. Etsitpä rentoa tai päivitettyä vaihtoehtoa, käytä seuraavia tietoja auttaaksesi paremmin valitsemaan sinulle sopivan villapaidan.
Puserotyylit Jokainen puserotyyli tarjoaa oman persoonallisuutensa ja erityisen ilmeensä, joka antaa asuillesi hissin. Kaikki ovat monipuolisia omalla tavallaan ja varmasti löytävät paikkansa jokapäiväisessä vaatekaapissasi.
Crewneck Crewneck-villapaita on todennäköisesti suosituin miesten villapaita siellä. Siinä on yksinkertainen villapaita, jossa on pyöristetty pääntie. Voit helposti kerrostaa collegepaidan napitettavan kauluspaidan päälle.
V-pääntie Toinen suosittu villapaita on V-pään pusero. Tärkein ero crewneck-puseron ja V-pään puseron välillä on, ei yllättäen, pääntie. Vaikka miehistön kaulassa on pyöristetty pääntie, V-pääntie on syvemmälle leikattu pääntie "V" -muotoisena. V-aukkoiset villapaidat voidaan myös yhdistää kauluspaitaan, ja niihin mahtuu jopa paita ja solmio-yhdistelmä korotettua kokoonpanoa varten.
Turtleneck Tämä villapaita tarjoaa pääntien, joka peittää suurimman osan ellei koko käyttäjän kaulasta. Tämä muotoilu tekee turtleneck-villapaidoista hieman rennomman, ja ne voidaan helposti yhdistää farkkuihin tai khaki-housuihin. Ulkonäön nostamiseksi käytä turtleneckia bleiserin alla.
Huivikaulus Trendityylisessä tämäntyyppisessä villapaidassa on rullattu pääntie, joka muodostaa V-pään muodon, mutta ei peitä kaulaa yhtä paljon kuin turtleneck-tyyli. Huivikauluspaidassa voi olla myös kytkimiä tai painikkeita, jotka voivat olla toiminnallisia tai vain tyylitarkoituksia varten.
Neuletakit Klassisessa neuletakissa on avoin etuosa, joka voidaan kiinnittää napeilla tai kytkimillä. Tämä tekee niistä täydellisen kerrostamiseen mekko-paidan ja solmion kanssa.
Neljännes tai puoli vetoketju Moderni, urheilullisempi tyyli, jossa on korkea kaulus, nämä puserotyylit ovat jälleen ihanteellisia kerrostamiseen kauluspaidan alla.
Ei ole väliä suosikkisi miesten villapaitasi, MyyntiVerkossa: llä on laaja valikoima makusi ja tyylisi mukaan. Osta nyt!