ajaxLoader
Timantti-pu-läppä Olkalaukut

Timantti-pu-läppä Olkalaukut

€19.30 €25.60

Kirjonta-ketjun Olkalaukku

Kirjonta-ketjun Olkalaukku

€19.30 €25.60

Pu Yksiväriset Ketjupussi

Pu Yksiväriset Ketjupussi

€20.10 €26.90

Ruohomerkkiset Olkalaukut

Ruohomerkkiset Olkalaukut

€24.40 €32.80

Patchwork-olkalaukut

Patchwork-olkalaukut

€88.80 €120.30

Ketju Olkalaukut

Ketju Olkalaukut

€23.60 €31.50

Olkimuodin Olkalaukut

Olkimuodin Olkalaukut

€16.70 €22.20

Asusteet, Laukut, Olkalaukku

Olka ja olkalaukut Mikään ei voita crossbody-laukkujen mukavuutta ja hyödyllisyyttä. Pienikokoisista ristirakenteista suurempiin, tämän laukun toiminnallinen muodikkaus kuljettaa kaiken mitä tarvitset tyylikkäästi.
Etsitpä trendikkäitä crossbody-lähetyslaukkuja, joissa on soljehihnat tai monimutkaiset ompelut, tai vain yksinkertaista ristirunkoa, jossa on perinteinen vetoketju, on varmasti malli ja muoto, joka sopii sinun makuun. Ristikappaleet ovat myös ihanteellisia helppoa ja tarkoituksenmukaista säilytystä varten. Säilytä kaikkea meikkeistä ja pakkauksista lompakkoihin ja avaimiin - tilaa varaa!
Etsitkö monipuolista pussia? Monissa crossbody-laukkuissa on kaksi kahvaa ja pitkä irrotettava, säädettävä hihna, jotta voit siirtyä vaivattomasti päivästä yöhön riippumatta tilanteesta! Ristikkomalli on mukanasi kaikkialle, mikä on olennaista kenen tahansa käsilaukkujen ja kukkaroiden pyörimiselle.
Yhtenä ajattomimmista kukkarotyypeistä ristirunko on täydellinen pysymään järjestyksessä, koska useimmissa laukun inkarnaatioissa on taskut, jotka tallentavat ja jakavat kaikki henkilökohtaiset tavarat siististi ja tehokkaasti. Tyylikäs ulkonäkö, valitse pyöristetty siluetti nahasta tai tyylikäs snap-sulkupussi, jossa on lokerot sivussa. Crossbody yhdistyy hyvin kaikkiin asuihin - vuodenajasta riippumatta. Olitpa yllään talvitakki tai kesämekko, olkalaukut sopivat jokaiseen kokoonpanoon saumattomasti. Täydellisen rakenteen avulla tien päällä olevalle naiselle huomaat, että crossbody-tyyli on loistava valinta mihin tahansa vuoden kuukauteen!
Lisää tyyliä varten valitse ristikkäiset, joissa on taitettava läppä. Taitettavan poikittaisen rungon magneettinen pikakiinnitys tarjoaa myös ylimääräisen suojan omaisuudellesi. Valitse tyylikäs muoto hobo chic -ilmalle. Tarvitsetko jotain isompaa omaisuutesi pitämiseen? Osta laaja valikoima reput.