ajaxLoader
Naisten Pitkähihainen Pusero

Naisten Pitkähihainen Pusero

€37.30 €50.20

Tavallinen Naisten Nappipusero

Tavallinen Naisten Nappipusero

€22.70 €30.40

Naisten Vaatteet, Yläosat, Neuleet

Naisten neuleet ovat vaatekaappi välttämättömiä avoimista neuleista ja hihattomista tyyleistä kylmän vuodenajan pehmoihin. Puuvillaisissa mutta naisellisissa silueteissa neulotut topit, mekot ja villapaidat esittävät ylellisiä lankoja ja kudoksia. Kummassakin värikkäissä väreissä tai pehmeämmissä mykistetyissä väripaleteissa neuleemme auttavat sinua mukavasti navigoimaan missä tahansa pukukoodissa helposti ja tyylikkäästi. Tuoreet uudet muodot, herkät yksityiskohdat ja rikkaat pintakuviot eivät ole enää kuin naisten design-neuleiden kokoelmamme.
Taktiilinen ja eristävä monipuolinen valikoima naisten neuleita on suunniteltu tälle ja seuraavalle kaudelle. Kashmirista puuvillaan jokainen pala on valmistettu mukavasta, pitkäikäisestä materiaalista. Turtikaula-villapaidoista neulottuihin toppeihin, kokoelmamme kattaa useita ajattomia tyylejä ja sävyjä, mukaan lukien tummanvihreä, oranssi, beige ja musta. Täydennä työviikkosi työviikolla hameilla tai housuilla ja rentoa lähestymistapaa varten selaa viikonloppumuokkausta rentoihin eroihin ... ja kaikkeen siltä väliltä? Vieraile uusissa tuotteissamme.
Naisten neuleemme ovat sekä mukavia että tyylikkäitä. Käpertyä sohvalle mukavissa neuleissa tai pukeudu näyttämään upealta uurretulta V-pääntie. Teksturoidut villakankaamme ovat korkealaatuisia ja pitävät sinut lämpimänä, kun ulkona on viileää. Tutustu premium-kashmir- ja merinotyyleihin saadaksesi erityisen kodikkaan tyylikkyyden.
Helppoa talvikuukausia muokkaamalla naisten neuleita. Riippumatta siitä, kääritkö kotona vai haluatko lisätä mukavuuspisteitäsi ulkona, valikoimamme on täällä pitämään sinut lämpimänä ja tyylikkäänä ympäri vuorokauden. Naisten neulotut neuletakit ovat pakko olla tällä kaudella - käytä omasi farkuilla ja tavallisella yläosalla, jotta saat tyylikkään ilmeen. Meillä on myös paksut ja kevyet neulotut puserot, jotka palvelevat kaikkia katkotyyliä - ajattele kaikkea V-pääntiestä, pikeekaulasta, kilpikonnankaulasta ja muusta.