ajaxLoader
Miesten Väripatruuna

Miesten Väripatruuna

€26.10 €35.10

Miesten Rento Paita

Miesten Rento Paita

€28.70 €38.50

Painettu Miesten Paita

Painettu Miesten Paita

€29.60 €39.70

Stripe Miesten Ohut Paita

Stripe Miesten Ohut Paita

€35.60 €47.80

Miesten Poolopaita

Miesten Poolopaita

€21.00 €28.00

Miesten Vaatteet, Yläosat, Paidat

MIESTEN PAIDAT Pue kaikki asusi mukavalla, tyylikkäällä ja monipuolisella miesten paidalla! Miesten yläosat voivat tuoda vertaansa vailla oleviin pukeutumisvaihtoehtoihin pehmeistä rentoista t-paidoista hienostuneisiin mekkopaitoihin.
Niin monien miesten paitavaihtoehtojen kanssa saattaa olla parasta aloittaa yksinkertaisesti selvittämällä tarvitsemasi paidan koko. Tämä antaa sinulle tarvitsemasi tiedot, jotta voit olla varma, että valitset sinulle parhaiten sopivan koon. Seuraavien tietojen avulla sinun pitäisi pystyä nopeasti ja tarkasti selvittämään, mikä koko sopii sinulle, olipa pukeutuminen ylös tai alas.
Useimpia mekkopaitoja myydään kaulan koon ja hihan pituuden mukaan. Hihamitta määrittää paidan kokonaispituuden oikean ja mukavan istuvuuden varmistamiseksi. Mekkopaidat, jotka myydään vain kaulan koon mukaan, on suunniteltu suhteessa hihan / vartalon suhteeseen. Tarkista tuotesivulta lisätietoja mitoitustyypeistä, jotta saat selville tietyt hihanpituudet
Raikas miesten mekko paita voi korottaa ulkoasua helposti. Riippumatta siitä, onko paitasi yksivärinen vai ajaton kuvio, se voi tarjota moitteetonta tyyliä, joka on ihanteellinen työhön, häihin tai mihin tahansa muodolliseen tapahtumaan. Helppohoitoisella, raudoittamattomalla kankaalla nykypäivän mekko-paidat on vieläkin helpompi puhdistaa, ylläpitää ja näyttää uudelta kulumiselta. Ja niitä on myös sopivia istuvuuksia erittäin ohuista tavallisiin, joten täydellinen paita kehosi tyypille ja henkilökohtaiselle tyylille on helppo löytää.
Hieman rennomman ulkonäön saavuttamiseksi miesten napit alaspaidat tarjoavat klassisen siluetin mekkopaidasta, mutta rennomman ilmeen, jota voidaan käyttää käsittelemättömänä ja hillittyihin tapahtumiin, kuten naapurustossa oleviin grilleihin tai onnellisiin tunneihin. Casual-nappia on saatavana myös lyhy- ja pitkähihaisina versioina, joten niitä voi käyttää ympäri vuoden.
Tässä luokassa ovat myös havaijilaiset paidat, rento toppi kirkkailla väreillä ja kukkakuvioilla. Nämä ovat upeita kesäaikoja, jotka lisäävät tilannetta mihin tahansa asuihisi.