ajaxLoader
Naisten Ohut Pu-takki

Naisten Ohut Pu-takki

€48.50 €65.40

Naisten Vaatteet, Päällysvaatteet, Tekoturkis

FURKITURKITAKIT Kuka ei halua täydentää asuaan sumeilla ja kodikkailla tekoturkisilla? Meillä on naisten tekoturkistekstiili, joka tulee varmasti vastaamaan furriest-fantasiasi. Tarpeellisista teddy-tekoturkistakkeihin, jotka ovat eri tyylejä ja kokoja, virität sisäiseen villisi kutsuusi. Mennä pantterityyliin ärsyttävällä mustalla tekoturkilla, joka vapauttaa salaperäisen pahan gal-tunnelman. Ole se klassinen ja hauska tyttö vieressä, kun menet ulos pitkällä tekoturkilla, joka on sydämen sulattaja. Riippumatta siitä, millaista tunnelmaa tai tyyliä haluat, meillä on täydellinen turkki.
FUKSITURKITAKIT JA TAKIT Musta, valkoinen, kuuma vaaleanpunainen - tekoturkis on täydellinen tapa antaa lausunto. Talven ei tarvitse olla lempeä, voit pysyä kodikkaana pitämällä sitä sumeana pitkissä ja lyhyissä tekoturkisissa. Miksi ei tällä kaudella kokeilla tekominkkiä, turkiseoksia tai turkisin vuorattua biker-takkia?
Kun sää muuttuu kylmäksi, ei ole parempaa tapaa pitää lämpimänä kuin upea tekotyylinen turkki. Tekoturkis näyttää ja tuntuu oikealta, mutta se on puolet leoparditurkiksen hinnasta, eikä kenenkään tarvitse tietää eroa kuin sinä. Niitä on useita tyylejä ja värejä, mukaan lukien pitkähihainen shaggy, pitkähihainen turkki tai takki, Faux Fur -liivi, väärennetty turkki.
Tekoturkis on keinotekoinen tai tekoturkis, joka on valmistettu ilman eläintuotteita. Se on valmistettu erityisesti naisten takkien, takkien, käsineiden, hattujen ja huppujen päällysteiden korostamiseen. Tekoturkista käytetään tekoturkistakkeissa ja minkä tahansa pituisissa tekoturkisissa kauluksen ympärillä tai pitkähihaisessa mansetissa tai hupullinen takki. Se tekee ylellisestä aksentista.
Tekoturkis on valmistettu akryylien ja synteettisten kuitujen seoksesta turkin muistuttamiseksi, mutta on paljon halvempaa eikä vahingoita eläimiä valmistettaessa. Aksentti hauska turkis kaulus tekee tyylistäsi kaiken eron.
Näyttääkö väärennetyt turkikset todellisilta? Takki, parka, takki, tekoturkistakki tai -liivi tekoturkiksilla on täsmälleen samanlainen kuin alkuperäisen eläimen turkis, mutta tekoturkis tuo tavallisen asun luokkaan. Viime vuosina takin tekoturkis on johtanut satoihin tekoturkistuotteisiin.
Nahkatakit ja muut faux-takit ilmestyivät ensimmäisen kerran 1950-luvulla, kun eläinoikeusaktivistit ilmoittivat tukevansa ja pitävänsä mieluummin tekoturkista hupullinen takki perinteisiin eläinten nahkatakkeihin. Uudesta tekoturkiksesta, kauluksella varustetusta turkista, tuli menestys, ja jokaisella naisella voi nyt olla tekoturkis!