ajaxLoader
Naisten Seksikäs Uimapuku

Naisten Seksikäs Uimapuku

€20.10 €26.90

Naisten Vaatteet, Uimapuvut, Bikinit

NAISTEN BIKINIT Tee roiskeita rannalla tai uima-altaalla laajalla valikoimalla sekoita ja sovi bikinisettejä, joissa on useita leikkauksia, värejä ja tulosteita. Löydät naisten kaksiosaiset uimapuvut jokaiseen makuun ja hahmoon klassisista neutraaleista auringonpaistetta herättäviin kirkkaisiin, trendikkäisiin mikro- tai korkeavyötäröisiin bikineihin bandeau-, kolmio- ja push-up-tyylisiin. Selaa naisten uimapuku- ja peitevalikoimaamme saadaksesi vielä enemmän vaihtoehtoja.
Luo kaikki suosikkibikinityylisi MyyntiVerkossa-bikineillä! Riippumatta siitä, millaista bikiniyläosaa haluat, käytä sitä minkä tahansa uimapuvun pohjan kanssa, jonka voit ajatella! Mix & match-uimapukujen kauneus on, että voit luoda ihanteellisen bikiniyhdistelmän joka kerta, kun olet valmis sukeltamaan sisään. Pukeudu kaikkiin tuleviin seikkailuihisi MyyntiVerkossa naisten uimapukuihin ja tunne olosi todella hyväksi auringonnoususta auringonlaskuun! Rannasta rantatielle, uima-altaasta merelle olemme saaneet sinut peitetyksi kaikilla tarvitsemillasi uimapukuilla, tyyleillä ja malleilla.
Valitse suosikkibikiniyläosa kokoonpanosta ja ala luoda ihanteellinen uimapuvutyyli. Jos uintityylisi on klassinen ja ikoninen, valitse sopivat kuten kauha tai kolmiobikinit. He ovat kokeiltuja ja totta, ja rakastettuja, kun on aika hypätä oikealle! Olkaimeton ja bandeau-bikinit tarjoavat erilaisen otteen tyypillisistä bikiniyläosista, joissa on hihnaton muotoilu, joka on myös söpö ja mukava. Sopivuus, kuten crop-bikiniyläosat, tankini ja pitkäsiimainen bikiniyläosa, tarjoavat enemmän peittävyyttä, jos se on haluamasi tyyli. Valitse erilaisista vuoraustasoista, kuten kevyesti vuorattu, työntyvä ja vuorattu, jotta löydät oikean istuvuuden ja tuntuman sinulle!
Kun olet valinnut uuden bikiniyläosan, valitse rakastamasi bikinin alaosa. Kaikenlaisten sopivien vaihtoehtojen avulla vaihtoehdot eivät koskaan loppu! Korkeavyötäröiset istuvuudet tarjoavat enemmän mahalaukun ja imartelevan tyylin kaikille, ja klassiset bikini- ja hipsterityylit tarjoavat säännöllisen nousun, joka tasoittaa lonkat ja tuntuu hyvältä, kun olet valmis lyömään altaaseen. Korkeat leikkaustyylit näyttävät hyvältä viikon jokaisena päivänä, ja eri pylväiden kattavuus vaihtelee koko kannesta röyhkeään ja röyhkeämpään. Mene jotain uutta joustavilla röyhkeillä bikineillä tai korkeilla lahkeilla ja luo oma ulkonäkö sekoitus- ja ottelubikineillä!
Huolimatta suunnitelmistasi, voit sekoittaa uimahoususi duoilla mix & match -bikineillä. Bikinit on valmistettu mukavista kankaista, joten sinulla on aina sopiva istuvuus, joka tuntuu hyvältä! Joustava nailon pitää päiväsi mukana, ja kuvioidut kankaat luovat ulottuvuuden ja ilmeen. Pukeudu rohkeisiin malleihin, retrohenkisiin tulosteisiin ja kirkkaisiin väreihin luodaksesi rakastamasi ilmeen. Raidat, kukat, rohkeat kiinteät värit ja paljon muuta luovat parhaan uimapuvutyylisi missä ja milloin tahansa. Osta kaikki MyyntiVerkossa naisten uimapuvut ja tarvikkeet ja löydä uudet faveesi jo tänään!