ajaxLoader

Kenkä, Naisten Kengät, Prom Kengät

Tanssikengät Se on vain vuoden mielenkiintoisin aika - prom! Nosta juhlatyyliäsi kiehtovalla prom-kenkäparilla. Halusitpa tanssia yön tikkareissa tai asunnoissa, etsi pari unelmakenkää täydentämään mekkoasi.
Nosta Prom 2021 -tyyliäsi upeilla kiiloilla, koroilla tai avokkailla. Suunniteltu kristalleilla, kimalluksella, strappy-tyylillä ja erilaisilla sävyillä, valikoima naisten kenkiä kääntää päät koko yön. Jos haluat pysyä mukavana vaarantamatta lumoavaa tyyliäsi, valitse pari tanssia tai tasokkaita sandaaleja. Nämä iltakengät ovat saaneet inspiraationsa uusimmista Prom-trendeistä, joten ulkonäönne on paikalla ennen prom-valokuvien ottamista aina juhliin asti.
Haute korkokengät! Viimeistele ulkoasusi parilla kauniilla pumpuilla, jotka toimivat tanssimista varten ja sen ulkopuolella. Pidä ulkonäkösi tyylikkään terävillä varpailla, joissa on jalokivikoristeisia yksityiskohtia. Tai kokeile satiinin peep-toe-alustoja hienostuneisuuden saamiseksi.
Puhutaan muodikkaista asunnoista! Yhdistä mukavuus ja tyyli suurella yöllä. Ylelliset yksityiskohdat, kuten tekojalokivi koristeet, satiinipinnat ja nilkkanauhat, pukeutuvat asuntoja illalla. Ballerina- ja d'Orsay-tyylit näyttävät täydelliseltä kurkistamalla puvunne alapuolelta.
Pieni kimallus menee pitkälle. Tunne elokuvan tähti yöksi tyylikkäissä korkokengissä. Rakastatko jalometalleja? Kimalle kimalle tai tainnutukselle hopeanväriset kantapäät. Tunne ärtyisä? Kokeile strasseilla tai nastoilla peitettyjä saapikkaita ja alustoja kokonaisuudessaan ”It Girl” -hetkeksi.
Kävele se ulos parin trendikkäistä kiiloista. Runsaat tuotemerkit tarjoavat ärsyttäviä tyylejä lävistävissä väreissä, eläinjulisteissa ja kohokuvioiduissa tekstuureissa. Mietitkö kuinka muotoilla se? Pidä loput ulkonäöstäsi yksinkertaisina, kun kiinnität tällaisia ​​standout-lisävarusteita. Tarvitsetko jotain hienovaraisempaa? Anna kiiltävän kiilan muodon loistaa neutraaliparilla.
Tee siitä yö muistaa. Osta koko prom-ilmeesi, mukaan lukien täydellinen mekko, kengät, meikki ja paljon muuta, MyyntiVerkossa: ltä.