Miesten Hiphop-kynsisormus

Miesten Hiphop-kynsisormus

€15.80 €21.00

Kudottu Miesten Rannekoru

Kudottu Miesten Rannekoru

€11.00 €12.90

Teräs Miesten Jalokivisormus

Teräs Miesten Jalokivisormus

€11.00 €12.90

Miesten Volframiterässormus

Miesten Volframiterässormus

€11.00 €12.90

Titanium Steel Miesten Sormus

Titanium Steel Miesten Sormus

€11.00 €11.00

Söpö Rusetti Miehille

Söpö Rusetti Miehille

€11.00 €11.00

Miesten Kallo Kuolemanrengas

Miesten Kallo Kuolemanrengas

€11.00 €14.00

Miesten Palmukallorengas

Miesten Palmukallorengas

€11.00 €11.00

Fishbone Silver -rannekoru

Fishbone Silver -rannekoru

€11.00 €11.00

Nahkakudos Miesten Rannekoru

Nahkakudos Miesten Rannekoru

€12.40 €16.30

Asusteet, Miesten Asusteet, Miesten Korut

Miesten korut Olipa tyyli klassinen vai moderni, miesten korujen lisääminen asuusi on täydellinen tapa korottaa ulkoasua. Kiitotielle kaduille miesten korujen suosio on noussut viime vuosikymmenen aikana. Miesten korut eivät enää tarkoita vain miesten häät-yhtyeitä. Vaihtoehtoina ovat kaulakorut, rannekorut, korvakorut, sormukset ja tietysti kellot.
Mikä on miesten suosituin kaulakoru? Miesten yleisin kaulakoru on ketjun kaulakoru, koska se on yksinkertainen mutta klassinen ja monipuolinen. Kultaketjut ovat suosittu vaihtoehto. Jos etsit jotain erilaista, valkokulta- ja ruusukultaiset ketjut sopivat täydellisesti asioiden vaihtamiseen. Miesten ketjukaulakoruissa on useita linkkejä, kuten kaapeliketjut, Singapore-ketjut, laatikkoketjut, käärmeketjut ja paljon muuta. Jokaisella ketjulla on oma ainutlaatuinen ilme, joka voi täydentää mitä tahansa asua.
Mitä ovat koiran tunnisteet? Sotilashenkilöstö käytti perinteisesti koiran tunnisteita haavoittuneiden sotilaiden ja uhrien tunnistamiseen. Miesten koiran kaulakorut ovat kasvaneet katkotuksi miesten koruissa. Kaiverrettavien koiran tunnisteiden avulla voit mukauttaa kaulakorun nimillä, inspiroivilla lainauksilla ja muilla mielekkäillä viesteillä. Miesten koiranmerkkikaulakoruissa voi olla tyylikkäitä ominaisuuksia, kuten timanttikoristeet, kuvioidut taustat ja jopa pullonavaimet.
Miesten kaulakorut Miesten kaulakorut tarjoavat klassisen viimeistelyn kaikkiin asuihin. Olitpa menossa ulos yöksi kaupunkiin tai pukeutumalla erityiseen tapahtumaan, kaulakoru on mukava kosketus. Miesten kaulakoruissa on perinteisesti raskaita ketjuja tai uskonnollisia symboleja. Mutta on paljon muita vaihtoehtoja, kuten kevyemmät ketjut ja kaiverrettavat koiran tunnisteet. Miesten kaulakorut ovat upeita lahjoja syntymäpäiville, lomille ja muille tilaisuuksille, koska riippumatta siitä, ne ovat aina oikean kokoisia!
Miesten ristikaulakorut Ristikaulakorut Monille miehille ristirenkaat ovat jotain, joita he käyttävät päivittäin riippumatta tilanteesta. Miesten ristikaulakorut voivat symboloida uskoa, perhettä ja rakkautta, ja ne ovat usein kallisarvoinen lahja. MyyntiVerkossa: ssä on perinteisiä kultaristikaulakoruja sekä erilaisia ​​moderneja ristikaulakoruja, joissa on timantteja, sekametalleja ja muuta.
Miesten renkaat Toisin kuin uskot, miesten renkaat ulottuvat vihkisormusten ja luokkasormusten ulkopuolelle. Miesten sormukset ovat saaneet huomiota viime vuosina miesten julkkisten ansiosta, jotka harrastavat pinottavia kerroksisia renkaita. Kay kantaa erilaisia ​​muodikkaita miesten renkaita mihin tahansa tyyliin. Timanteista tai kullasta koristeltujen miesten renkaista ruostumattomaan teräkseen löydät varmasti täydellisen kappaleen MyyntiVerkossa: ltä.
Miesten rannekorut Miesten rannekorut ovat loistava valinta ripaus vaivatonta tyyliä. Miesten rannekorut voivat olla erilaisia ​​tyylejä ja materiaaleja, kuten kulta, nahka tai ruostumaton teräs. Miesten rannekorujen kokoelmastamme löytyy rannekorut, jotka sopivat mihin tahansa tyyliin tai tilanteeseen, timanttipinnoitetuista showstoppereista hienovaisiin tiikerin silmän helmiin. Kultaiset rannekorut Miesten kultaiset rannekorut ovat klassinen tyylisymboli ja ovat upea lisäys kaikkiin asuihin. Miehille tarkoitetuista kultarannekkeistamme löydät rohkeasta kuubalaisesta linkistä hienovaraisiin ketjuihin. Nahkarannekorut Etsitkö jotain hieman hienovaraisempaa? Kokeile miesten nahkaisia ​​rannekoruja. Miesten nahkarannekkeilla voi olla erilaisia ​​tyylejä, kuten käärerannekkeet, jotka luovat moniulotteisen kerroksellisen ilmeen tai klassiset punokset. Miesten nahkaiset rannekorut ovat täydellinen rento lisävaruste, jota voidaan käyttää milloin tahansa, missä tahansa asussa. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut rannekorut Ruostumattomasta teräksestä valmistetut rannekorut miehille ovat katkottu lisävaruste, ja niistä on paljon ainutlaatuisia vaihtoehtoja. Miesten ruostumattomasta teräksestä valmistetut rannekorut ovat joustavampia kuin muut metallit. He tekevät täydellisen rannekkeen kiireiselle miehelle, jolla ei ole aikaa tehdä korujaan.
Miesten korvakorut Miesten korvakorut ovat olleet viime vuosina yhä suosittuja julkkisten sekä miesten halun ilmaista yksilöllistä tyyliään ansiosta. Miesten korvakorut ovat loistava tapa lisätä tyyliä ulkoasuun ilman suurta hässäkkää. MyyntiVerkossa: ssä valikoimamme miesten korvakoruja ovat yksinkertaisia ​​metallinastoja, kimaltelevia pasiansseja ja rohkeita monin timanttikorvakoruja.