ajaxLoader
Naisten Ohut Pu-vetoketjutakki

Naisten Ohut Pu-vetoketjutakki

€51.00 €68.90

Huivikaulusvärinen Nauhatakki

Huivikaulusvärinen Nauhatakki

€26.10 €35.10

Naisten Piilotettu Napitakki

Naisten Piilotettu Napitakki

€27.00 €36.20

Naisten Vaatteet, Päällysvaatteet, Takki

Naisten takit Pue rento vaatteesi erilaisilla tyyleillä varustetuilla takkeilla ja bleisereillä. Pommitakkeista ja farkkutakkeista nahkatakkeihin ja mototakkeihin vaihtoehdot täydellisen asun koordinoimiseksi ovat rajattomat! Olitpa pukeutunut työhön tai rentoon rentoutumispäivään, löydät täydellisen bleiserin tai takin, joka sopii ulkoasuun.
Löydä ihanteellinen tasapaino rento ja erittäin tyylikäs pommitakilla. Tyylikäs, asennettu ulkonäkö, tämä takki voidaan käyttää yksinään tai kerroksena. Nahkapommitakki yhdistyy myös uskomattoman hyvin farkkujen ja napitettavien tai t-paitojen kanssa. Ominaisuudet, kuten terävä kaulus, läpälliset taskut napeilla ja rajattu helma antavat pommitakillesi lisää muodikkautta.
Etsitkö rentoa bleiseriä työviikollesi? Löydät kaiken kolmen neljänneshihaisista bleisereistä ja kaksirivisistä bleisereistä vetoketjullisilla bleisereillä ja leikattuilla bleisereillä, jotka lisäävät ammatillisen puvun kiertoa. Yhdistä bleiseri suosikkipuseroidesi ja hameidesi tai mekon kanssa sitomaan koko ulkoasu yhteen.
Mikään ei vaadi huomiota aivan kuin sotilastakki. Röyhelön etuosa antaa naisellisuuden sotilastyyliin, kun taas koristeelliset työkalupainikkeet ja avoin etuosa antavat sille muodin eteenpäin. Yhdistä takki farkkuihin tai tekonahkahousuihin todella upea yhdistelmä!
Tarvitsetko takin, joka täydentää aktiivista kulumistasi? Sesongista riippumatta löydät laajan valikoiman takkeja, jotka sopivat muiden treenipukuihisi. Vaihtoehdot, kuten pitkähihaiset vetoketjulliset hupparit ja vedenpitävät takit, ovat täydellisiä sateisina päivinä, kun haluat silti juosta tai lämmetä ulkona. Löydät myös tyylikkäitä, kevyitä takkeja lämpimämmälle kevätsäälle - kuten takit ja tuulitakit.
Jos etsit jotain hieman tyylikkäämpää, tarjoamme valikoiman pommitakkeja, farkkutakkeja ja paljon muuta, jotka on suunniteltu viemään sinut tyylikkäästi mihin tarvitset. Tarjoamme myös UV-suojatut takit ja takit suojaamaan auringon säteiltä. Älykkääksesi näytät hieman enemmän, valitse joukosta bleisereitä, jotka on suunniteltu viemään sinut tyylikkäästi mihin tarvitset. Osta naisten päällysvaatteita ja bleisereitä tänään.